Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Quality Toys

for kids all over the world
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Italiano

Quality Toys

for kids all over the world
Scan
welkom,inloggen

Nog geen klant?
Klik hier om klant te worden.

(0) artikelen,
0winkelwagen
Menu
​Verkaart Development Team

​Verkaart Development Team

Weesmeisjes behoren tot de kansarmsten in Kenia. Stichting Verkaart geeft hen een goede opleiding en opvang in een veilig internaat. Ze begeleiden ieder meisje - ruim 2000 meisjes - in haar ontwikkeling naar een zelfstandige, zelfbewuste en middelbaar opgeleide vrouw die vol vertrouwen met haar toekomst aan de slag kan. Angelo Cillekens heeft zich enkele jaren terug ingezet met een fietstocht door Kenia met als einddoel het bezoeken van de projecten. Fatuma & Priscilla worden momenteel door ons ondersteund in hun studie.

Meer info:verkaartfoundation.com

Roparun

Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Al enkele jaren steunen wij Team Steamwork waar onze eigen Jaap de Jager zich ook jaarlijks voor inzet. 

Meer info: roparun.nl

​Alpe d'HuZes

​Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d'Huez, onder het motto "opgeven is geen optie". Jaarlijks steunen wij een team. Dit jaar was dat team "ff sappies".

Meer info: opgevenisgeenoptie.nl

Jarige Job

Jarige Job

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor 61.000 kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Ze geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. Tijdens ons 40 jarige bestaan hebben we een grote donatie in speelgoed gedaan en zullen deze stichting jaarlijks op projectbasis blijven ondersteunen.

Erasmus MC Rotterdam

Erasmus MC Rotterdam

Op 29 april hebben we in samenwerking met Cilgro ruim 1.100 puzzels mogen overhandigen in het Erasmus MC in Rotterdam. Deze zijn verdeeld over verschillende afdelingen om zo aan de mensen met én zonder witte jas onze steun te betuigen. De gedachte was dat ze met deze puzzel iets leuks voor thuis hebben. Met alle extra uren die de medewerkers in de zorg maken i.v.m. het corona virus heeft natuurlijk ook impact op de thuis/gezinssituatie. Met deze puzzel kunnen ze samen met het gezin even de gedachte verzetten.

hashtag#samensterktegencorona

Dankzij uw steun, steunen wij!

Dat wij jaarlijks samen met onze klanten inmiddels miljoenen stuks speelgoed op de markt brengen is natuurlijk prachtig. Veel belangrijker is ons te blijven beseffen dat niet iedereen in deze wereld het even goed heeft. Daarom proberen wij door middel van het steunen van verschillende doelen ons steentje bij te dragen. Van grote acties tot soms kleine initiatieven, of persoonlijke motivaties steunen wij jaarlijks verschillende doelen. Met uw steun aan ons bedrijf steunen wij o.a. de volgende goede doelen:

 

Verkaart Development Team
Weesmeisjes behoren tot de kansarmsten in Kenia. Stichting Verkaart geeft hen een goede opleiding en opvang in een veilig internaat. Ze begeleiden ieder meisje - ruim 2000 meisjes - in haar ontwikkeling naar een zelfstandige, zelfbewuste en middelbaar opgeleide vrouw die vol vertrouwen met haar toekomst aan de slag kan. Angelo Cillekens heeft zich enkele jaren terug ingezet met een fietstocht door Kenia met als einddoel het bezoeken van de projecten. Fatuma & Priscilla worden momenteel door ons ondersteund in hun studie. Meer info:  www.vdt.nl


Roparun
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Al enkele jaren steunen wij Team Steamwork waar onze eigen Jaap de Jager zich ook jaarlijks voor inzet. Meer info: www.roparun.nl


Alpe d'HuZes
Alpe d�HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op ��n dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d�Huez, onder het motto �opgeven is geen optie�. Jaarlijks steunen wij een team. Dit jaar was dat team "ff sappies" Meer info: www.opgevenisgeenoptie.nl


Maarten van der Weide Foundation
Van 21 t/m 24 juni zwom Maarten de Elfstedentocht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Meer info:  https://www.11stedenzwemtocht.nl


De Weldoenertjes
De weldoenertjes stellen jaarlijks Sintpakketten samen voor kinderen met een matige tot zware beperking.

Scan barcodeSluiten