Quality Toys

for kids all over the world

Quality Toys

for kids all over the world
welkom, inloggen

Nog geen klant?
Klik hier om klant te worden.

(0) artikelen,
0 winkelwagen
Menu
​Verkaart Development Team

​Verkaart Development Team

Weesmeisjes behoren tot de kansarmsten in Kenia. Stichting Verkaart geeft hen een goede opleiding en opvang in een veilig internaat. Ze begeleiden ieder meisje - ruim 2000 meisjes - in haar ontwikkeling naar een zelfstandige, zelfbewuste en middelbaar opgeleide vrouw die vol vertrouwen met haar toekomst aan de slag kan. Angelo Cillekens heeft zich enkele jaren terug ingezet met een fietstocht door Kenia met als einddoel het bezoeken van de projecten. Fatuma & Priscilla worden momenteel door ons ondersteund in hun studie. 
Meer info:  www.vdt.nl

Roparun

Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Al enkele jaren steunen wij Team Steamwork waar onze eigen Jaap de Jager zich ook jaarlijks voor inzet. 
Meer info:  www.roparun.nl

​Alpe d'HuZes

​Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d'Huez, onder het motto "opgeven is geen optie". Jaarlijks steunen wij een team. Dit jaar was dat team "ff sappies". 
Meer info:  www.opgevenisgeenoptie.nl

Maarten van der Weide Foundation

Van 21 t/m 24 juni zwom Maarten de Elfstedentocht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek.
Meer info:  https://www.11stedenzwemtocht.nl

De Weldoenertjes

De weldoenertjes stellen jaarlijks Sintpakketten samen voor kinderen met een matige tot zware beperking.