Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Quality Toys

for kids all over the world
 • Nederlands
 • English
 • Deutsch
 • Italiano

Quality Toys

for kids all over the world
Scan
welkom,inloggen

Nog geen klant?
Klik hier om klant te worden.

(0) artikelen,
0winkelwagen
Menu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Jaarlijks maken wij miljoenen kinderen blij met onze artikelen. Wij vinden het belangrijk om dit op een maatschappelijke en verantwoorde manier te doen. Het afval scheiden bij ons op kantoor is een stap in de goede richting, maar wij kunnen natuurlijk meer! Zo ligt het dak van ons magazijn vol met zonnepanelen om zoveel mogelijk zelfstandig elektriciteit op te wekken. Het verwarmen gebeurt door middel van vloerverwarming om zoveel mogelijk verspilling tegen te gaan. De lichten gaan automatisch én alleen aan op de locaties waar gewerkt wordt. En natuurlijk scheiden en recyclen we ook daar het afval. Wij werken er ook hard aan om zoveel mogelijk plastic uit onze verpakkingen weg te laten. Waar mogelijk zullen we naar de toekomst bijvoorbeeld vensterdozen aanpassen naar “open touch” dozen. Bevestigingsmaterialen verpakken in papier in plaats van in plastic is nog een voorbeeld van de wijzigingen die we aan het doorvoeren zijn.

Daarnaast zijn we lid en/of gecertificeerd bij de volgende organisaties:

Magazijn
BSCI

BSCI

Voortgekomen uit de Foreign Trade Association hanteert BSCI een gedragscode "code of conduct" welke is gebaseerd op internationale verdragen die de rechten van werknemers beschermen. Hierbij gaat het o.a. om de volgende sleutelbegrippen: 

 • een maatschappelijk verantwoord beleid
 • vrijheid van vereniging zoals een vakbond
 • bescherming m.b.t. arbeidsduur en overwerk
 • geen discriminatie
 • geen kinderarbeid
 • geen dwangarbeid
 • speciale bescherming van jonge werknemers
 • wettelijke minimum lonen
 • voorzieningen voor een veilige en gezonde werkomgeving
 • milieubescherming
FSC

FSC

Wist u dat er per minuut 36 voetbalvelden aan bos verdwijnt? Dit gebeurt vooral in tropische bossen in de Zuid-Amerikaanse Amazone, het Afrikaanse Congobekken en Zuidoost-Azië. Ontbossing zorgt op jaarbasis voor 15% van de wereldwijde CO2-uitstoot en speelt dus een grote rol in klimaatverandering. Daarnaast is 80% van alle dieren op de wereld afhankelijk van het bos, evenals miljoenen mensen die in het bos leven of werken.

Wij zijn ons zeer bewust van deze indrukwekkende cijfers. Daarom zijn steeds meer van onze artikelen FSC® C134601 gecertificeerd! Dat wil zeggen dat het hout afkomstig is uit goed beheerde bossen. FSC® bossen zijn anders dan andere bossen, en moeten voldoen aan een enorme lijst met criteria. Door FSC® gecertificeerd hout te gebruiken, dragen wij met elkaar direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Dat is belangrijk, want u wilt toch ook eeuwig blijven genieten van zowel onze bossen als van de natuurlijke speelgoedproducten van FSC® gecertificeerd hout! Onze FSC® gecertificeerde producten zijn te herkennen aan de markering achterop de doos.

Johntoy (H.K.) Limited is FSC certified company

Wecycle

Wecycle

Inleveren is terugkrijgen is het motto van Wecycle. Als u een oud elektrisch apparaat of kapot elektrisch speelgoed (e-waste) inlevert bij een Wecycle-inleverpunt, is dit niet het einde. Het is de start van een nieuw begin. Door deze te recyclen tot nieuwe grondstoffen, kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt. Zo ontstaat een cirkel van produceren, gebruiken, inleveren, recyclen en wederom produceren. Dit wordt daarom ook wel de circulaire economie genoemd.

Wecycle is een stichting zonder winstoogmerk die in Nederland de inzameling en recycling van e-waste regelt. E-waste = alle afgedankte apparaten met een stekker of (oplaadbare) batterij en alle afgedankte tl-buizen, spaar- en ledlampen

Dankzij uw steun, steunen wij!

Met uw steun aan ons bedrijf steunen wij o.a. de volgende goede doelen.

Scan barcodeSluiten